orange  0754-313-212
* Înscrie-te trimiţându-ne formularul de mai jos pentru a afla mai multe informaţii despre produs!
AlphaVit
ul. Plac Kaszubski 17/005
81- 350 Gdynia

Din depozitul autorizat si pana la dumneavoastra transportul este cea mai importanta parte a achizitiei pe care o faceti!
Toate coletele ce contin Maximul sunt discrete pentru a nu trada continutul. Intimitatea dvs. este foarte importanta pentru noi si de aceea nimeni nu va afla ce ati achizitionat !
Pentru toate pachetele ce contin Maximul transportul prin Posta Romana sau Curier Rapid au un cost foarte accesibil ! Comandati fara grija , la oficiul postal veti plati exact suma comunicata de consilierul dvs. la telefon. Mai mult, in momentul in care veti primi coletul veti vedea ca suntem cu adevarat profesionisti : Maximul este discret ambalat iar coletul prezinta sigilii de verificare ! In felul asta veti fi sigur si veti avea garantia ca nimeni nu a umblat in colet !
Daca doriti un plus de confort si rapiditate , puteti alege transport prin Curierat Rapid. Acest transport va garanteaza si mai mult anonimatul si il puteti primi oriunde doriti.
Alegand varianta de transport prin Curier Rapid , veti primi coletul la fel de discret ambalat(pentru a va proteja intimitatea) si el va fi adus cu o masina de transport la adresa la care ne-a furnizati dvs. Aceasta varianta de transport este mica si noi credem ca este varianta care va garanteaza si anonimatul dar si un confort in plus , practic scutindu-va de un drum la oficiul postal.

  • " Ideea de supliment nutritiv concentrat e foarte buna ! Chiar isi face efectul ! "
    Tibor B.
  • " Am incercat si alte suplimente nutritive pentru barbati dar niciunul nu a fost atat de bun ca Maximul ! "
    Popa P.