orange  0754-313-212
* Înscrie-te trimiţându-ne formularul de mai jos pentru a afla mai multe informaţii despre produs!

Maximul este o combinatie de substante active prezente in anumite plante confirmate stiintific pentru calitatile lor extraordinare in sustinerea sanatatii sexuale la barbati.

Modul de extractie este realizat la nivel farmaceutic astfel obtinandu-se extracte de puritate ridicata.

Fiecare pastila Maximul contine substante active care altfel ar fi disponibile doar daca s-ar utiliza cantitati mari din diverse plante.

 Coltii babei
Substanta activa extrasa este numita protodioscin. Acesta ridica la normal nivelul de testosteron din sange. Produce indirect efecte puternice proerectile si de relaxare.
 Radacina de Aur
Substanta activa este rosiridin. Acesta imbunatateste atat nivelul de serotonina cat si de dopamina. Da o stare generala de bine si mareste increderea in sine. Genereaza aceste efecte vitale , necesare si obligatorii pentru ca in final partida de sex sa fie perfecta !
 Iarba Caprei Agitate
Substanta activa produsa in urma extragerii se numeste Icariin , acesta fiind un flavonoid puternic ce inhiba activitatea PDE-5(fosfodiesteraza) si creste concentractia de oxid nitric. Practic acest extract de puritate inalta este un direct generator al conditiilor biologice de obtinere a unor erectii solide.
 Panax ginseng alternativa
Substanta activa extrasa este numita ginsenosides .Aceasta imbunatateste circulatia periferica si aduce multiple beneficii sistemului nervos central.
 Lycium Chinense
Substanta activa extrasa este numita protodioscin. Acesta ridica la normal nivelul de testosteron din sange. Produce indirect efecte puternice proerectile si de relaxare.
 Panax ginseng
Extractul din radacina de Panax Ginseng contine ginsenoside. Un studiu recent facut in Brazilia la Universitatea din Sao Paulo releva faptul ca subtanta activa extrasa din radacina de Panax Ginseng poate ajuta la imbunatatirea calitatii vietii sexuale la barbati si in tratamentul disfunctiei erectile.
  • " Am incercat si alte suplimente nutritive pentru barbati dar niciunul nu a fost atat de bun ca Maximul ! "
    Popa P.
  • " Am avut probleme de potenta dar cu Maximul nu mai e cazul de discutii ! "
    Marian C.